Specialdesign


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol35/1r/947cl9g6n1lt3pz/novatrading.se/public_html/wp-content/plugins/swift-framework/includes/page-builder/shortcodes/row.php on line 161

Special design

Unique products for unique customers.

Specialdesign

Unika produkter för unika kunder.

Previous

Next

Specialdesign

Fler och fler av våra kunder väljer att producera sina produkter direkt i våra fabriker i Asien och Europa. Fördelarna är många och resultatet en win-win situation.
Vi skapar gemensamt helt unika produkter till ert företag. Antingen utgår vi från en av våra befintliga produkter och anpassar med er egen profilering. Sömnadsdetaljer, tryck- eller brodyrapplicering, färgsättning, egna etiketter, hangtags, knappar, emballage med mera anpassas så produkten blir helt unik för ert företag. Om ingen av våra befintliga produkter är lämplig att utgå ifrån tar vi fram helt nya produkter med nya mönster och måttlistor etc för att kunna hitta en produkt som passar er profil.
Dessutom till ett pris som är lägre än en standardprodukt i Sverige.
Skillnaden är dels leveranstiden som vid special design normalt ligger runt 4 månader från ordererkännandet, samt att volymkravet börjar på 500 enheter.
Finns intresse hos er organisation att ta fram en unik kollektion av plagg eller att ”bara” producera er firma keps till ett lägre pris så har vi ett bra erbjudande.
Innan varje beställning tar vi fram idé skisser och väljer ut material att gå vidare med. Varje order börjar med ett fysiskt prov för godkännande innan produktion påbörjas.

Vid intresse
Kontakta oss gärna med er förfrågan på cecilia@novaproduktion.se.