Webbshop med era Klubbkläder & klubbprodukter

Klubbar nu kan ni återigen skapa er egen webbshop med era klubbkläder och andra klubbprodukter tillsammans med oss, enkel att samla de klubbkläder som er förening vill synas tillsammans i.

Klubbkläder

100% enkelhet

När det kommer till klubbens profilering har vi fokuserat oss på att lösa de problem som oftast är förknippade med inköp av klubbjackan, tröjan mm.
Tillsammans med ansvarig i klubben tar vi fram en profil, färgkombinationer och urval av produkter. Därefter tar vi fram annonserings- och informationsmaterial och skapar en webbshop för medlemmarna. Medlemmarna kan därefter själva beställa sina klubbkläder m.m. via webbshop, e-post, eller telefon och få dem skickade direkt hem.

Betalning sker enkelt via klarna eller swish av respektive beställare. Styckpriset på klubbprodukterna är detsamma som om klubben hade köpt en större mängd ex jackor vid ett tillfälle.

Hela upplägget är kostnadsfritt för klubben.
Självklart är hela vårt breda sortiment tillgängligt som klubbprodukter.

Applicering

Brodyr

För att kunna brodera ett klubbemblem måste man först tillverka ett mönsterkort, kostnad för detta varierar frän 500-2.000:- beroende på loggans utformning. Vid framtagning av klubbkollektion bjuder vi på denna kostnad.
Styckkostnaden för brodyr beräknas mycket enkelt:
65:- för små brodyrer ex: bröst, ärm
95:- för mellanstora brodyrer ex: rygg, schabrak
155:- för stora brodyrer ex: täcke, boxgardin

För privatbrodyr gäller samma priser som för klubb, typsnitt att välja på hittar ni på beställningssedeln.

Tryck & Transfer

Vi kan båda screentrycka och ta fram transfer till era plagg. Enklare plagg som T-shirt, toppar och piké är lämpade för tryck/transfer.
Kostnaden för 1 -färgsloggor är 25:-/st

För att sätta upp er webbshop eller om ni har frågor tveka inte att kontakta

info@novatrading.se
Växel 0142-80800